Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – waar moet ik beginnen?

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar – waar moet ik beginnen?

Mijn huis verkopen via een makelaar is een van de beste manieren om een huis te verkopen. U kunt dit op twee verschillende manieren doen, en het hangt er echt van af welke verkoper hij verkiest. Als u uw huis zelf wilt verkopen, kunt u een huis betrekken dat door een particulier of een stel wil verkopen. Meestal willen mensen die huizen kopen weten dat ze het huis zelf kunnen verkopen, dus als je op zoek bent naar een huis en je hebt niet genoeg tijd om je huis zelf op te knappen, dan is een makelaar misschien wel de beste optie.

U kunt uw huis ook verkopen via een makelaar en de naam en het nummer van de makelaar in uw adresregel op het papier laten invoeren. Hierdoor weet iedereen die op zoek is naar een woning bij u in de buurt dat u uw huis verkoopt via een makelaar, waardoor de kans groter wordt dat iemand uw huis kan kopen Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question. Misschien wilt u verschillende agenten bellen om te zien bij welke zij het meest geïnteresseerd zijn om u te vertegenwoordigen. Als u geen makelaars in onroerend goed wilt inhuren, kunt u zelf proberen uw huis bij een makelaar aan te bieden. Dit betekent niet dat u een makelaar moet inschakelen om u te helpen bij het plaatsen van uw woning, maar u moet uw woning zelf vermelden als u zelf een woning wilt verkopen.

Als u eenmaal een geïnteresseerde in uw huis heeft geïnteresseerd, moet u uw huis voor hen voorbereiden. Verwijder alles uit het huis dat van invloed kan zijn op de mogelijkheid om het te kopen. Als u bijvoorbeeld houten vloeren heeft, moet u deze allemaal verwijderen zodat dit geen obstakel vormt voor een potentiële koper. U moet er ook voor zorgen dat u iemand in de onroerendgoedtransactie laat weten dat u uw huis verkoopt via een makelaar. Als u uw huis zelf verkoopt, is het mogelijk dat de makelaar dit stukje informatie vergeet, dus het is altijd het beste om iemand die betrokken is bij het kopen van een huis te laten weten dat u uw huis verkoopt met een makelaar.

Klik op de link: Mijn Verkoopmakelaar

Close